ARDR in parteneriat cu Grupul de Actiune Locala ALPIN, Travel to Farm Danemarca cu asistenta tehnica din partea Institutul pentru Politici de Dezvoltare lanseaza programul de formare profesionala continua, “Travel to farm”.

SCOPUL PROGRAMULUI 

Este acela de a oferi oportunitati de perfectionare intr-o ferma daneza, de a capata experienta de lucru si de a stimula invatarea interculturala.

CINE POATE PARTICIPA?

Trebuie sa aiba intre 18 si 30 de ani. Sa fie absolventi de liceu agricol, facultatile de agronomie si cursuri CNFPA de lunga durata de specialitate, cursuri  zootehnice, horticultura sau/si medicina veterinara de maxim 3 ani. 

CONDITII DE INSCRIERE:

a) Trebuie sa aiba experienta de lucru relevanta intr-o ferma familiala sau de tip industrial, certificata printr-o declaratie pe proprie raspundere sau recomandare de la angajator, in funtie de tipul ferma aleasa pentru stagiu.

b) Trebuie sa cunoasca engleza nivel conversational.

c) Permis de conducere categoria B 

DE CE SA MA INSCRIU?

a) Formare profesionala continua in ferme industriale moderne

b) Intalnesti oameni din diverse culturi (nu esti singura persoana care merge in Danemarca sa lucreze)

c) Castigi experienta si n-ai griji cu banii de buzunar

d) Efortul tau este recompensat cu o suma de 1380 euro/luna (brut) din care dupa ce iti acoperi taxele salariale, chiria, utilitatile si mancarea ramai cu aproximativ 670 euro/luna (net);

e) Iti perfectionezi limba engleza

f) Iti imbogatesti cultura daneza

g) Inveti sa te descurci pe cont propriu

h) Ai SIGURANTA unui serviciu profesionist

i) Ai ASISTENTA permanenta pe perioada sederii din partea ARDR si T2F;

CUM SA MA INSCRIU

Pas 1: Completeaza formularul de inscriere online din partea de jos a paginii si te vom contacta in maxim 2 zile.

Pas 2: Achita contributia in valoare de 100 lei in contul ARDR, RO28BPOS20006326466RON02. Trimite confirmarea achitarii si vei fi programat pentru interviu in maxim 5 zile de la achitare.

Pas 3: Interviu si testare limba engleza;la interviul candidatul va prezenta documentele care sa dovedeasca studiile si formarea profesionala (diploma de bacalaureat/licenta, certificat de absolvire cursuri fermier atestate CNFPA si declaratia pe proprie raspundere/recomandare din partea locului de munca).

Pas 4: Candidatii de clarati admisi vor achita o contributie in valoare de 900 lei; 25% va fi platita inainte de deplasare in programul Travel to Farm si restul de 75% pâna la intoarcerea din program.

INFORMATII SUPLIMENTARE DESPRE PROGRAM

Va punem la dispozitie urmatoarele documente pentru consultare:

General information 2013 English

Agricultural training in Denmark 2013 English

Typical Farms English

Daca intampinati probleme in descarcarea documentelor, va recomandam sa folositi browserul Google Chrome sau Mozilla Firefox. Daca doriti sa salvati documentele de mai sus, dati click dreapta pe document si de acolo selectati "salveaza link ca, save link/target as".

DUPA FINALIZAREA PROGRAMULUI

Dupa intoarcerea din programul Travel to Farm, cursantii vor beneficia de asistenta tehnica din partea ARDR in accesarea de fonduri nerambursabile pentru demararea unei afaceri in zootehnie/agricultura.

Pentru informatii suplimentare puteti sa il contactati pe Alexandru Diaconescu, managerul programului, prin email la adresa alexandru.diaconescu@ardr.ro sau la numarul de telefon 0766 271 694.

 
 
 
 
English
 
Romanian
Voice picturing